Kijk in de Praktijk: Integratielab ERTMS

14-03-2023

Wist je dat ERTMS niet alleen buiten maar óók binnen wordt getest? Dit gebeurt in het integratielab van ProRail in Amersfoort. In deze Kijk in de Praktijk nemen Nieke, Hannah en Henk Jan je mee het lab in.

Soort bericht

Nieuws

Hoe werkt het als ERTMS straks is ingebouwd in de sporen en treinen? Dat is een vraag die we pas in de toekomst kunnen beantwoorden. Of toch niet? Hannah en Henk Jan laten zien hoe ze zich in het testlab in Amersfoort alvast voorbereiden op de komst van ERTMS.

In de nieuwe Kijk in de Praktijk vertellen ze waarom de werking van ERTMS alvast binnen wordt getest. En natuurlijk laten ze ook zien hóe ze dat doen. Nieuwsgierig? Je kijkt de nieuwste video hieronder.

Kijk in de Praktijk

Een Kijk in de Praktijk. Dat geven wij en heel veel spoorprofessionals met de reeks aan video's! Deze serie gaat over ERTMS en wat de komst ervan betekent voor iedereen die in de spoorsector werkt. Want veel mensen vragen zich af wat het betekent als we straks overal met ERTMS gaan rijden. Dat en meer laten we je zien in deze afleveringen.

Krijg jij in je werk te maken met ERTMS en wil je ons een kijkje geven in jouw praktijk? 

Laat het ons weten!

Afbeeldingen

Cookie-instellingen