ERTMS begrippenlijst: een handig overzicht

13-12-2022

Werken met ERTMS brengt een hele set oude en nieuwe begrippen met zich mee. Daarom zette het OKE zich samen met expert machinisten en treindienstleiders in om een compleet overzicht te maken van begrippen die met ERTMS te maken hebben.

Soort bericht

Nieuws

Werken met ERTMS brengt een hele set oude en nieuwe begrippen met zich mee. Daarom zette het OKE zich samen met expert machinisten en treindienstleiders in om een compleet overzicht te maken van ERTMS begrippen.

In de begrippenlijst vind je relevante afkortingen en begrippen voor de operatie. Om deze lijst tot stand te brengen, maakten we gebruik van de Richtlijn Gebruikersprocessen ERTMS level 2 van ProRail, het Generic ETCS Drivers Handboek en de Driver Machine Interface van de ERA.

Bekijk de begrippenlijst

Benieuwd naar de begrippenlijst en wil je hem bekijken? Dat kan met één klik op de knop hieronder. Vind je het handig om de begrippen op te slaan, dan kun je op deze pagina de begrippenlijst downloaden als pdf-document.

Hier bekijk je de begrippenlijst 

Mis je een begrip? Laat het weten!

Alhoewel de lijst met begrippen met grote zorg is samengesteld door experts, kan het zijn dat er iets niet klopt of dat je een begrip mist. Is dat het geval? Laat het weten!

Ik mis een begrip 

Afbeeldingen

Cookie-instellingen