ERTMS talentenprogramma: solliciteer nu

14-06-2023
2698 keer bekeken

Ben jij het ERTMS-talent van de toekomst? In september start het ERTMS talentenprogramma. Trainees gaan twee jaar lang aan de slag bij drie verschillende organisaties. Solliciteren kan tot 1 juli.

Soort bericht

Nieuws

Ben jij het ERTMS-talent van de toekomst? In september starten we met het ERTMS talentenprogramma. Jij gaat aan de slag bij drie verschillende organisaties en werkt zo mee aan één van de grootste innovaties op het gebied van rail in Nederland.

Solliciteer direct!

Werk om trots op te zijn

Met het European Rail Traffic Management System (ERTMS) stomen we het spoor klaar voor de toekomst. Door te kiezen voor één standaard Europees systeem, blijft Nederland ook in de toekomst mobiel en bereikbaar. ERTMS is het grootste veranderprogramma in het spoor van de laatste decennia. Dit unieke en innovatieve programma start in september 2023 met een sectorbreed Talentenprogramma. Als technisch of management talent help jij samen met de andere trainees in het programma mee aan een succesvolle uitrol van dit digitale beveiligingssysteem.

Solliciteren

Wil jij in het tweejarig ERTMS talentenprogramma (traineeship) werken aan de toekomst van Nederland én aan die van jezelf? 

Solliciteer nu

 

Talentenprogramma ERTMS

Het programma ERTMS (European Rail Transport Management System) vervangt de komende jaren het huidige treinbeveiligingssysteem door ERTMS. Dit grote en innovatieve programma start in september 2023 met een talentenpool waarbij de hele railsector wordt betrokken. Verschillende organisaties uit de sector nemen één of meer talenten in dienst. 

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

Cookie-instellingen