Kijk terug | Online talkshow #3

26-02-2021

Heb je de uitzending van de derde Talkshow van het OKE gemist of wil je een presentatie nog een keer bekijken? De links naar de opgenomen Talkshow van 12 november 2020 kun je hieronder terug vinden.

Soort bericht

Talkshow

Heb je de uitzending van de derde Talkshow van het OKE gemist of wil je een presentatie nog een keer bekijken? De links naar de opgenomen Talkshow van 12 november 2020 kun je hieronder terug vinden. Bekijk de hele uitzending of scroll naar beneden voor de losse programmaonderdelen.

Programma:

1. Europese Instructies – Herman Tijsma

Volgend jaar zullen aanwijzingen vervangen worden door zogenaamde Europese Instructies. Deze EI’s worden dan zowel gebruikt voor ERTMS baanvakken als ATB baanvakken. Herman Tijsma legt uit waarom we dit doen en hoe we dit doen.

Klik hier voor de presentatie

2. Gebruikersproces 5, passage SMB zonder MA – Martin van der Linden en Harm-Jaap Groenwold

Net als de vorige keer leggen we een gebruikersproces uit en we laten dit zien vanuit de machinist en de treindienstleider. Deze keer is het gebruikersproces 5 (passage van een SMB zonder MA). 

 

3. Cold Movement Detector – Joost Peters

Als derde onderwerp bespreken we de Cold Movement Detector die nieuw is in Baseline 3 en het vertrek na een Start of Mission eenvoudiger gaat maken. 

Klik hier voor de presentatie

4. Afsluiting

En tot slot een swingende afsluiting door ERTMS band!

 

Wil jij hier de volgende keer ook bij aanwezig zijn? Meld je aan via OKE@prorail.nl.

Hartelijke groet namens het OKE,

Piet Schouwerwou en Edsel Geenjaar

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

Cookie-instellingen