Aankondiging Marktsessie Programma ERTMS

27-09-2018
2163 keer bekeken

Via deze aankondiging informeert het Programma ERTMS u over de aankomende marktsessie op donderdag 8 november 2018 van 15:00 tot 18:00u.

Tijdens deze brede bijeenkomst met marktpartijen willen we vanuit het programma ERTMS alle partijen informeren over de huidige stand van zaken. Het programma zal tijdens de bijeenkomst nader ingaan op het huidige proces ten aanzien van de besluitvorming van de planuitwerkingsfase en aankomende realisatiefase. Daarnaast brengen we u op de hoogte van zaken ten aanzien van geplande aanbestedingen: Hoe en wanneer gaan we aanbesteden en hoe zijn we hiertoe gekomen. 

Aan marktpartijen wordt verzocht om zich vóór 1 november 2018 aan te melden via loket.ertms@prorail.nl. Geef hierbij aan welke organisatie het betreft en met hoeveel personen (maximaal 2) u aanwezig zult zijn tijdens de bijeenkomst. U ontvangt een bevestiging van uw aanmelding.

De bijeenkomst zal plaatsvinden te Utrecht, exacte locatie wordt nader bekend gemaakt.

Uw deelname wordt zeer op prijs gesteld maar is geheel vrijblijvend. We sluiten de bijeenkomst gezamenlijk af met een drankje.

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

Cookie-instellingen