Stand van zaken trajecten STM-ATBEG/ Vv – update 4

06-01-2020

In de vorige update over dit traject in het nieuwsbericht op 13 december, heeft het programma ERTMS diverse technische documenten beschikbaar gesteld betreffende de STM-ATBEG.

Rectificatie informatie in documenten vorige publicatie

  • In het document “STM ATBEG Documentation overview”  (versie 1.1) staat een onjuiste datum, het document is niet op 17 november 2016 gemaakt maar op 17 november 2019 en bevat dus een actueel overzicht van documenten. In versie 1.2 is alleen de datum aangepast.
  • In het document “SID-ERTMS-1000410 D4.6 Exported constraints” revision 406871 staat in hoofdstuk 6 functionaliteit beschreven die niet is gerealiseerd in de STM. Dit hoofdstuk is dus niet van toepassing, dit is de enige wijziging in het document (revision 406871 A).

Dit zijn de aangepaste documenten:

Vragen?

Heeft u vragen over dit bericht of de inhoud van de documenten stel deze dan via  loket.ertms@prorail.nl.
Op een deel van de gestelde vragen kunnen of mogen we op dit moment echter nog geen antwoord geven omdat een aantal zaken nog volop in ontwikkeling is. Dit betreft bijvoorbeeld de specifieke planning,  pricing en contracten.  Uiteraard streeft het programma er naar ook dat soort informatie zo snel als mogelijk te delen.  

De informatie in dit bericht is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Niettemin kunnen daaraan geen rechten worden ontleend.

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

Cookie-instellingen