Stand van zaken trajecten STM-ATBEG/ Vv – update-6

12-03-2020
3596 keer bekeken

Het ontwikkelproject STM-ATBEG/Vv bevindt zich in de laatste fase. Het gehele ontwerp is gereed en het product functioneert conform eisen.

Ten behoeve van de certificering wordt de laatste bewijsvoering in de komende weken geleverd aan de ISA (Independent Safety Assessor), DeBo (Designated Body) en NoBo (Notified Body). Het ontwikkeldossier en de software worden gereedgemaakt voor overdracht. Naar verwachting wordt het gecertificeerde product conform planning in Q2 opgeleverd. 

Licentieovereenkomst beschikbaar voor geïnteresseerde partijen 

Vanaf vandaag kunt u zich door middel van een email aan loket.ertms@prorail.nl aanmelden als geïnteresseerde voor het kopen van de STM ATBEG. Met het aanmelden gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens bewaren zoals bedoeld en in overeenstemming met de AVG. U ontvangt na aanmelding de meest recente licentieovereenkomst. Naar verwachting vinden er alleen nog wijzigingen plaats in bijlage 1 naar aanleiding van het voltooien van het certificeringsproces en worden de bedragen nog ingevuld bij paragraaf 5.1 (vergoeding) en 7.3 (maximale aansprakelijkheid). U wordt vervolgens ook via de email op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen (u ontvangt dan een email vlak voor nieuwe publicaties). 

In de vorige update over dit traject heeft het programma ERTMS  diverse technische documenten beschikbaar gesteld betreffende de STM-ATBEG, deze vindt u hieronder terug: 

Eerder verschafte documenten:  

Vragen?  

Heeft u vragen over dit bericht of de inhoud van de documenten, stel deze dan via  loket.ertms@prorail.nl
Op een deel van de gestelde vragen kunnen of mogen we op dit moment echter nog geen antwoord geven omdat een aantal zaken nog volop in ontwikkeling is. Uiteraard streeft het programma ernaar alle relevante informatie zo snel als mogelijk te delen.   

De informatie in dit bericht is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Niettemin kunnen daaraan geen rechten worden ontleend.  

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

Cookie-instellingen